RÓLAM

A Vajdaságban, Szabadkán születtem és már egész kisgyermekként az éneklés, valamint a zene vált az életem központjává. 13 évesen a Temerini Tini Táncdalfesztivál első helyezettje lettem, 2003-ban pedig jelentkeztem a Megasztár című műsor első szériájába, ahol több döntőn is továbbjutottam. Ezután a Sugarloaf zenekar énekesnőjeként 9 évig jártam az országot, több ezer koncertet adva. Mindeközben kommunikáció-médiatudomány valamint politológus diplomát szereztem.

2013-ban kezdődő szólókarrierem első slágere a Turn It Up volt.
Második kislemezem az Ég Veled! óriási sikert aratott, hiszen első lett a rádiók játszási listáján, videoklipje pedig sikerrel szerepelt a tévékben és az összes videómegosztó csatornán. 2014-ben A Dal Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjébe is bekerült, mostanra pedig meghaladta a 10.000.000-s nézettséget!
Intro címmel 2014-ben jelent meg első szólóalbumom a rajta lévő Ébresztő című dallal, mely újra bekerült az Eurovíziós Dalfesztiválra. Ezután újabb slágereim is megjelentek, úgy mint a Még, Még, Még és a Szedjük Széjjel című dalok, amelyek a mai napig igen közkedveltek az országos rádiókban.A 2017 nyarán kiadott Szemtelen című dal alig 2 hónap alatt érte el a 10.000.000-s nézettséget, mára pedig a 30.000.000-t is meghaladta!